Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

LAKER AUTOPARTS CO.,LIMITED Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. ΜΕΡΏΝ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟΥ LAKER, ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΊΖΕΤΑΙ είναι ένας-στάση-ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ που προσφέρουν τα μέρη και τα εξαρτήματα για τα φορτηγά forklifts, αργόστροφοι ηλεκτρικοί φορείς, και εξοπλισμός χειρισμού βοηθητικού υλικού με ένα εγγυημένο υψηλής απόδοσης προϊόν το περισσότερο ανταγωνιστική τιμή.

 

Τα προϊόντα πυρήνων μας είναι τα ακόλουθα,

 

Σε LAKER, αφιερωνόμαστε στην παροχή περιεκτική, ποιοτική υπηρεσία από την αρχική αναφορά στην παράδοση τελικών προϊόντων.

Η δέσμευσή μας για την υπηρεσία, τη γνώση, και τη διαθεσιμότητα προϊόντων μας έχει κάνει ένα ένας-στάση-κατάστημα για τους πελάτες μας και τις επιχειρησιακές ανάγκες τους.

 

Όλα τα Forklift σχετικά προϊόντα επιλέγονται από τους top-class κατασκευαστές κάτω από το εμπορικό σήμα τους MYING και LAKER, που υποστηρίζονται από τους ειδικευμένους τεχνικούς στην εφεδρεία για οποιαδήποτε τεχνική ερώτηση on-line ή after-market λύσης.

 

LAKER ελπίζει ειλικρινά να είναι η καλύτερη επιλογή σας για τη λύση δύναμης και τη συντήρηση Forklift!

 

Θα αφιερωθούμε να εμπλουτίσουμε τους καταλόγους προϊόντων μας με τα πιό ευνοϊκά για το περιβάλλον προϊόντα συντήρησης για τον εξοπλισμό υλικού χειρισμού στο κοντινό μέλλον.

 

Λαμβάνοντας υπόψη την πιθανότητα και το πλήρες διάστημα, θα σας παρουσιάζαμε όλα πλεονεκτήματά μας και θα μας αφήναμε να μεγαλώσουμε από κοινού. Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να καθιερώσουμε μια μακροπρόθεσμη και φιλική επιχειρησιακή σχέση με την εκτιμημένη επιχείρησή σας.

 

Δύναμη ο ανελκυστήρας σας
 
Ανυψώστε το μέλλον μας
 
Μπορείτε να εξαρτηθείτε από
 
 
Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

 

Με την πρόθεση να είναι ειδικό στη συντήρηση, τη διαχείριση και το χειρισμό forklift των μπαταριών, LAKER ιδρύθηκε το 2009 με τις υποστηρίξεις της ΤΟΠ μπαταρίας ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ και του κατασκευαστή φορτιστών, οι οποίες είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μπαταριών έλξης στην Κίνα, την μπαταρία cOem πυρήνων και τον κατασκευαστή φορτιστών για τους μεγάλους τοπικούς forklift κατασκευαστές όπως Hangcha, Heli, Dalian, Liugong, Lonking και το κ.λπ.

 

Εξοπλισμένα από το ευφυές διεθνές μάρκετινγκ και τον τεχνικό ειδικό μας, τα όλα μέλη Laker είναι δεσμευμένα να παρέχουν και να συστήσουν τα ανταγωνιστικότερα προϊόντα στους εκτιμημένους πελάτες μας. Μετά από την προσπάθεια και την ανάπτυξη των ετών, Laker αξιολογείται πολύ από τους συνεργάτες και τους πελάτες μας λόγω της γνώσης VIP εξυπηρέτησης πελατών και βιομηχανίας. Είμαστε καλός ακροατής στον εκτιμημένο πελάτη μας, για να καταλάβουμε πλήρως την απαίτηση και την επιθυμία τους, επομένως προσθέτουμε σχετικά με τα forklift ανταλλακτικά, τα εξαρτήματα και τις εγκαταστάσεις συντήρησης όπως τη μηχανή Τύπου ροδών, την υδραυλική αποβάθρα leveler και την εναέρια πλατφόρμα εργασίας το 2012.

 

Κατά τη διάρκεια 8 ετών ανάπτυξης, εισάγουμε και εξάγουμε τα προϊόντα μας στις αγορές worldwidely όπως την Ασία (Κορέα, Βιετνάμ, Ινδονησία, το Μιανμάρ και κ.λπ.), τη Νότια Αμερική (Βραζιλία, Μεξικό, Χιλή, Αργεντινή και κ.λπ.), τη Βόρεια Αμερική (Καναδάς, Αμερική), τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

 

Θα αφιερωθούμε για να εμπλουτίσουμε τους καταλόγους προϊόντων μας με τα πιό ευνοϊκά για το περιβάλλον προϊόντα συντήρησης για τον εξοπλισμό υλικού χειρισμού στο κοντινό μέλλον.

 

Δεδομένη πιθανότητα και πλήρες διάστημα, θα σας παρουσιάζαμε όλα πλεονεκτήματά μας και θα μας αφήναμε να μεγαλώσουμε από κοινού. Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να καθιερώσουμε τη μακροπρόθεσμη και φιλική επιχειρησιακή σχέση με την εκτιμημένη επιχείρησή σας.

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Άλλα

Μάρκες : MYING, LAKER

Αριθμός Υπαλλήλων : 150~200

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-2000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα LAKER AUTOPARTS CO.,LIMITED Πιστοποιήσεις Κίνα LAKER AUTOPARTS CO.,LIMITED Πιστοποιήσεις Κίνα LAKER AUTOPARTS CO.,LIMITED Πιστοποιήσεις Κίνα LAKER AUTOPARTS CO.,LIMITED Πιστοποιήσεις